Boka konferens i Malmö som ger positiva resultat

30 september 2020 Cecilia Olsson

Att anordna en konferens kan leda till ett starkare band mellan kollegor samt en riktig boost av information om något som det är viktigt att alla på avdelningen eller arbetsplatsen vet om. Oberoende av vilken anledningen är så finns det några saker som kan vara värd att tänka på för att planeringen ska gå smidigt och konferensen ska bli lyckad. 

Det är viktigt att alla arbetar mot samma mål

Se till att det finns ett tydligt mål med konferensen som samtliga deltagare är medveten om. Handlar det till exempel om en konferens som ska stärka lagkänslan på arbetsplatsen eller ska det ges information om ett nytt projekt som ska dra igång? Det finns många anledningar att anordna en konferens så det är viktigt att det finns ett mål som alla kan jobba mot. 

Boka rätt sorts lokal

Välj lokaler som uppfyller de krav som finns. Behövs till exempel ljud, ljus och skärmar samt ett snabbt WiFi och möjlighet att koppla upp datorn till teknikanläggningen? Se även till så att det finns gott om plats för deltagarna så att kan sitta bekvämt, se bra och hålla sig fokuserade. Lagom är bäst så det är inte heller någon idé att boka en för stor lokal eftersom det lätt kan kännas öde och göra att ljudet ekar mellan väggarna.

Planera för pauser

Gör ett realistiskt schema med utrymme för måltider, pauser samt samtal. Detta kan med fördel göras till viss del tillsammans med konferensanläggningen för att säkerställa att tiderna för måltider och fikapauser fungerar även för dem. 

Konferensanläggning i Malmö med bred kunskap 

Folk Mat & Möten är en konferensanläggning som ligger centralt belägen i Malmö. Där har de lång erfarenhet och nödvändig kunskap för att anordna riktigt lyckade konferenser. Lokalerna är nyrenoverade och smakfullt inredda för att uppmuntra till kreativitet. De har dessutom en högklassig restaurang som serverar mat med fokus på ekologiskt och närodlat. Vill du boka plats på en inspirerande konferensanläggning gå in på konferensmalmö.nu.

Fler nyheter