Drömmar om annat boende

Att få kika in i hus och lägenheter och drömma sig bort, är ett så vanligt fenomen att det idag kallas för hemnet-beroende, efter sajten där bostadsannonser läggs in. Många går in varje dag för att se vad som finns på marknaden och även för att se hur andra byggt och inrett sina boenden. Och många förfasades när mäklare gick ut och uppmanade andra mäklare att stämma in i en vägran att lägga visningar på söndagar. Att åka på öppna visningar på söndagarna är ett söndagsnöje som många ser fram emot, och som dessutom får många att hitta ett nytt boende som de inte var beredda på att hitta.

 

Något nytt och fräscht

Då står man där plötsligt på en söndagsvisning och har hittat drömboendet. Man lägger ett bud och vinner budgivningen och sätter sig ner för att planera flytten. Då är det lätt att man fokuserar på hur man ska inreda det nya boendet och startar drömma om hur livet kommer bli där. Men mycket behöver ordnas innan man kommer ur den gamla bostaden och in i den nya, antingen man anlitar en flyttfirma eller ej.

 

 

Flytta från en plats till en annan

Flytt i Stockholm är vana vid att hjälpa dem som blivit plötsligt förälskade  i en bostad och kanske inte har tid, lust eller ork att själva utföra flytten.  Som proffs inom sitt gebit är en flyttfirma en bra axel att luta sig mot, eftersom det ändå är väldigt mycket som ska ordnas när man ska flytta sig själv och sitt bohag till annan adress. Och det kan vara skönt att starta första kvällen i det nya boendet med tända ljus och något gott att äta, istället för ryggvärk och smärtstillande tabletter. Låt flyttfirman flytta bohaget och satsa istället på att inreda den nya bostaden, och starta livet i drömboendet.