Ett låsbyte kan ruinera dig

Alla som någon gång förlagt, tappat eller på något sätt förlorat en nyckel kan relatera till paniken, hjälplösheten och förtvivlan som följer av att man i värsta fall blir tvungen att byta lås tillhörande varenda nyckel i nyckelknippan. Ett låsbyte går ofta på mellan 2000-3000 kronor på dagtid. Säg då att du tappar bort din nyckel en kväll eller på en helg och låssmeden behöver rycka ut på jourtid. Då kan du räkna med åtminstone ytterligare en tusenlapp. Du får nog svindel bara av att tänka på summorna som kan uppstå av en förlorad nyckelknippa med kanske tiotals nycklar på sig.  

 

Förebygg med digitala låssystem 

Denna ångest behöver du inte drabbas av om du istället använder dig av iLOQ:s digitala låssystem. Då är nycklarna med hjälp av ett elektroniskt system kopplade till låset och kan både spärras och registreras på nytt om man skulle förlora sin nyckel. Detta supersmarta system löser alltså problemet både med tappade nycklar och illegal kopiering. Eftersom nycklarna snabbt kan omprogrammeras kan du på oslagbar tid justera vem som ska ha tillgång till ett särskilt lås. Jämför detta med att behöva samla in nycklar och portionera ut dem på nytt så förstår du vilket som är mest effektivt.

 

 

Säkert och stabilt låssystem

Digitala låssystem är så pass säkra att man tänker att de borde ha iLOQ i Kumla på Kumlaanstalten så att inte fångarna kan rymma. Det är både enkelt och snabbt att installera iLOQ, man kan installera det direkt på sin vanliga dörr och behöver inte förändra någonting i övrigt, och effekten bär frukt på lång sikt. Det är både säkrare, smidigare och hållbarare. I en allt mer digitalt kontrollerad värld är det väl bara rimligt att våra dörrar och låssystem följer samma väg, eller hur? Läs mer om iLOQ här: https://pignus.nu/iloq/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *