Få det gjort av en auktoriserad låssmed i Stockholm

17 juni 2021 jonas olsson

Dagarna bara springer iväg, en dag är det måndag, sedan helt plötsligt är det helg. Men vem klagar på det? Andra klagar på att veckodagarna går för långsamt medan helgen går för snabbt. Har man många bollar i luften är det nog ganska naturligt att det är så. 

Med det höga tempot som hålls har man blivit mer och mer glömsk. Glömmer vad man ska göra. Blir av med mobilen hela tiden. En gång försvann den helt, fanns inte någonstans. Så sprang man runt i timmar och letade. Till sist när man öppnade kylen, så låg den där inne. Det är då man känner sig riktigt smart. 

Egentligen borde man sätta sig ner och andas. Försöka varenda dag få in minst en timme där man bara är där och då. Men det får vänta tills det finns tid för det. Det värsta som händer med glömskan är att nycklar har försvunnit. Från att man var duktig och hade flera extra nycklar och nu är alla slut. 

 

 

Skapa fler 

Tanken är att gå till en auktoriserad låssmed i Stockholm så de kan hjälpa en med ännu fler nycklar. Om man byter lås varenda gång en nyckel tappas kommer snart alla pengar läggs på det. Fast man kanske ska byta lås någon gång. Det vore hemskt om upphittaren av nyckeln lyckas hitta rätt hus och tar sig in till en. 

En låssmed kan hjälpa till med flera olika saker. Tappar du din sista nyckel och blir utelåst, kontakta då en låssmed som kommer och öppnar för dig. En del arbetar även på akuta tider. Här kan du hitta en låssmed du kan vända dig till om du bor i Stockholm med omnejd: https://www.lasman.se/. Det finns såklart andra låssmeder i alla städer, så du behöver aldrig känna dig utelåst. De kan helt klart hjälpa dig.

Fler nyheter