Fruktbudet höjer prestationerna

14 april 2021 patrick pettersson

Alla företag vill såklart att medarbetarna ska få chans att prestera så bra som möjligt. För att göra det finns det många små saker som är viktiga att ta hänsyn till. Att underlätta för de anställda att få ett viktigt energitillskott är en sådan sak. Med hjälp av fruktbud direkt till arbetsplatsen är det enkelt fixat.

Kanske fanns det inte tid att äta en ordentlig frukost innan förskolelämning och arbetsdagens början. Eller så sjunker energinivån långt ner i skosulorna under eftermiddagen. Oavsett vilket kan en frukt ge den nödvändiga boost som behövs för att orka arbeta hela dagen – och med ett bra humör dessutom! 

 

Gör det enkelt

Istället för att någon ska ansvara för att sköta inköp av frukt till arbetsplatsen är det smidigt att boka ett fruktbud som punktligt levererar. Man kan få frukten levererad en dag i veckan eller flera. Man kan alltid lita på att få färsk och fräsch frukt från fruktbudet.

Det finns många olika fruktkorgar att välja mellan. Välj vilken fruktblandning ni tror passar bäst, och därefter mängd. Tänk på att ju fler olika frukter som ingår, desto större chans är det att alla hittar just sin favorit. 

 

Extra fruktkorgar till möten

Konferenser och möten riskerar dessvärre att ta längre tid än planerat, och det är inte ovanligt att man blir sittande i en mindre lokal utan den allra bästa ventilationen. Passa på att beställa en extra fruktkorg till dessa tillfällen. Om alla får ta en frukt och sträcka på benen, samtidigt som man kanske släpper in lite frisk luft, höjs energinivån, och prestationerna, avsevärt. 

Det finns företag som levererar frukt på många håll i landet. Jämför gärna såväl priser som övriga villkor, till exempel uppsägningstid och garanti på fruktens kvalitet. Den som söker ett fruktbud i Stockholms län kan exempelvis vända sig till Fruktleveransen.

Fler nyheter