Gasservice Stockholm – En komplett lösning för småföretagares gasspisbehov

17 april 2023 Julia Zsiga

Gasservice Stockholm AB erbjuder en omfattande gasspisförsäljning, service och reparation för småföretagare i Stockholm. Med över 30 års erfarenhet inom branschen och högkvalitativa spisar från Bertazzoni, är de det självklara valet för alla dina gasspisbehov.

Gasspisförsäljning – Kvalitet och pålitlighet

För småföretagare som vill uppgradera sina fastigheter med nya gasspisar, erbjuder Gasservice Stockholm AB ett brett sortiment av högkvalitativa gasspisar från det välrenommerade märket Bertazzoni. Dessa spisar garanterar inte bara en effektiv och jämn värmefördelning för optimal matlagning, utan är även tillverkade med robusta material som säkerställer en lång livslängd och driftsäkerhet. Genom att kontakta Gasservice Stockholm redan idag kan de hjälpa dig att hitta den perfekta gasspisen för ditt behov och din fastighet.

image

Service och reparation – Befintliga gasspisar i trygga händer

Gasservice Stockholm AB:s expertis sträcker sig även till att erbjuda service och reparation av befintliga gasspisar. Om din nuvarande spis skulle behöva underhåll eller reparation, är deras erfarna och kompetenta tekniker redo att hjälpa till. Oavsett om det är en mindre justering eller en större reparation, kan du lita på att Gasservice Stockholm AB:s tekniker har den erfarenhet och kunskap som krävs för att utföra arbetet på ett professionellt och säkert sätt.

Installation och bortforsling – En smidig och bekväm process

När du väljer att köpa en ny gasspis från Gasservice Stockholm AB, ingår även installationen av den nya spisen i tjänsten. Detta innebär att du som kund slipper bekymra dig över att anlita en separat installatör. Dessutom kan företaget hjälpa till med bortforsling av din gamla spis, i samband med att du beställer en ny gasspis. Detta ger dig en bekväm och smidig process från start till mål, vilket sparar både tid och ansträngning.

Gasledningsarbeten – Hjälp när du behöver det

Vid behov kan Gasservice Stockholm AB även erbjuda hjälp med omdragning av din gasledning. Detta kan vara aktuellt om din nuvarande gasledning inte uppfyller de senaste säkerhetskraven, eller om du behöver ändra placeringen av din gasspis. Genom att anlita Gasservice Stockholm AB för detta arbete, kan du vara trygg i vetskapen att det utförs av erfarna proffs som följer alla gällande regler och säkerhetsföreskrifter.

Läs mer här: https://gasservice.nu/

Fler nyheter