Investera i en härlig säng

16 mars 2020 Jenny Olsson
Investera i en härlig säng

Sovrummet ska vara en plats för avkoppling. När vi går in i sovrummet ska vi lämna vardagens stress utanför och bara njuta av en god natts sömn. Många kan ha svårt att sova av olika anledningar eller vakna upp under natten flera gången, vilket gör att man kan känna sig trött och sliten dagen efter. Att gå runt och vara trött kan vara väldigt jobbigt, aktiviteter blir oftast inte lika roliga och det kan vara svårt att hålla fokus och koncentration på jobbet. 

Det finns massor av tips för att sova bättre. Till exempel ska man undvika koffein och socker sent på kvällen. Man ska inte heller ha för varmt i sovrummet och skärmar i form av mobiler och ipads ska man helst inte titta på innan man ska sova. Men det kanske mest grundläggande är ändå att man har en bekväm säng att sova i. Om sängen inte känns bra, så att man ligger bekvämt och kanske får ont i ryggen är det svårt att slappna av, kanske somna och känna sig utvilad när man vaknar. Har man en säng som inte känns bekväm eller som har sett sina bättre dagar kan det vara värt att investera i en ny säng som känns bekväm att lägga sig i. 

Bättre Nätter är en webbutik som har ett stort utbud av olika sängar. Många kanske föredrar att handla sin säng i en fysisk butik, där de kan känna hur madrassen känns men genom att beställa av det här företaget får man ännu större fördelar. Bättre Nätter har nämligen en så kallad sovgaranti, vilket innebär att man får hundra dagar på sig att testa sängen. Om man vill byta fastheten mot ett mindre belopp och man kan också välja att skicka tillbaka hela sängen men då till en lite högre kostnad. De har också fri frakt på hemkörning vilket gör att det inte kostar mer att beställa på nätet och få den hemkörd mot för om man åkt till en fysisk butik.

Fler nyheter