Kompletta stall för kompletta hästar

21 januari 2022 patrick pettersson

editorial

Den som har bestämt sig för att bli hästägare har gjort ett stort val som kräver mycket ansvar. Först och främst måste förstås förvaringen av hästen lösas. Det är inte som att man kan ha hästen inne i huset. Absolut inte i en lägenhet. Då det hade slutat med katastrof. En häst behöver ett säkert utrymme att röra sig i. Den behöver naturligtvis ett stall. Men ett stall är förstås inte ett komplett stall om det inte också inkluderar allting som ska ingå i ett stall.

Det säger lite sig självt att stallet måste vara komplett. Du har ju troligen köpt en komplett häst. Du har inte köpt en halv häst som du kan förvara i ett halvt stall. Hur skulle det se ut? En stackars häst som kryper omkring på två ben i ett stall som inte ens är färdigbyggt utan släpper in massa kall luft på natten. Nej, glöm den tanken. Kompletta hästar ska stå i kompletta stall. Så är det bara. Det går inte att förhandla om.

 

kompletta stall

En speciell relation

Sådär, när det nu är etablerat att du behöver ett stall åt hästen och att det ska vara ett komplett stall kan du börja drömma och planera. Föreställ dig själv gå ut till stallet på morgonen. Det är dagg i gräset och allting runt om är så tyst som det bara kan vara en stilla morgon. De enda som är vakna är du och din häst. I stallet står den och väntar på dig. 

Ni har en alldeles speciell relation, du och din häst. Alla som har djur, och kanske hästar i synnerhet, vet vad det är för band man kan skapa med sin fyrbenta och ludna vän. Men relationen skapas som sagt inte i lägenheten. Den skapas i stallet. I det kompletta stallet. Läs mer om kompletta stall här: https://www.uteboxen.se/stallar/

Fler nyheter