Köp parfymer online och få mer för pengarna

Att spraya på sig en underbar parfym eller känna en god doft på någon annan kan vara riktigt härligt. Nyckeln till en riktigt behaglig upplevelse ligger i appliceringen samt rätt val av doft för det specifika tillfället. Genom att ha flera olika dofter att välja mellan så finns det större chans att du hittar något som passar till varje situation.

Hur ska parfym appliceras?

Det kan vara svårt att applicera en alldeles lagom mängd parfym men det brukar i regel bli bra med en spray på halsen samt en varsin på handlederna. Parfym ska inte gnuggas mellan handlederna då det kan förstöra doftnoterna. Det går även att applicera bakom öronen istället för halsen/dekolletaget, var bara försiktig så att det inte hamnar parfym i håret eftersom den höga alkoholkoncentrationen kan verka uttorkande. 

Dofter för olika tillfällen

Precis som att det kan vara passande att bära olika kläder för olika tillfällen så finns det även parfymer som passar bättre eller sämre till olika saker. Till exempel så är det bra att välja en lätt parfym eller en bodymist under flyg-, buss- eller tågresor eftersom starka parfymer kan vara jobbigt för känsliga medpassagerare. Är det däremot dags för fest så kan det var trevligt att bära en mer sensuell och lite tyngre doft. Det gäller helt enkelt att anpassa efter situation och egen smak.

Bra pris gör att du kan börja bygga upp en samling

Att skaffa en hel “parfym garderob” kan bli kostsamt, speciellt om den ska vara fylld med märkesparfymer. Det finns dock något som kan göra att du inte behöver bli ruinerad för att få tag på favoritdofterna. Genom att köpa parfymer online så kan du i regel få ett bättre pris än i de fysiska butikerna. Hos Coolpriser hittar du mängder av välkända parfymer för både kvinnor och män till riktigt bra priser. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *