Licenssvetsare arbetar med perfektion

24 mars 2020 william eriksson
Licenssvetsare arbetar med perfektion

En licenssvetsare är specialist på att svetsa rör. Han har både utbildning och behörighet som garanterar att han alltid gör ett perfekt arbete när han svetsar ihop metaller, så att det inte uppstår läckor i till exempel en fabriksanläggning eller en fastighet. Det skulle kunna få katastrofala följder i en fabrik om rören plötsligt börjar läcka. Speciellt gäller det om rören innehåller varma vätskor eller frätande ämnen. Därför är det tryggt för dig som företagare eller fastighetsägare att anlita en licenssvetsare, för du vet att jobbet blir riktigt gjort enligt gällande regler. När man inte får slarva med kvaliteten och kraven är höga är det bäst att anlita en licenssvetsare. 

 

Säkra konstruktioner 

En licenssvetsare är också kunnig när det gäller regler för hållfasthet och rördragning. Ska du uppföra en rörkonstruktion i din byggnad, är det ett klokt val att ta hjälp av en licenssvetsare. Om det har uppstått en läcka i gamla rör, kan han komma och åtgärda felet. Kanske är du hyresvärd och vill ha en säker rördragning i huset. Med licenssvetsning kan du vara säker på att konstruktionen blir korrekt monterad och rören svetsade på rätt sätt. Rördragning i Jönköping är exempelvis lätt att få utfört, för det finns skickliga licenssvetsare i hela landet. Som fastighetsägare är du skyldig att kontrollera rörsystemet i ditt hus, och du har själv ansvaret för att rören är i bra skick.

 

 

Undersökning av rör och tanksystem

En licenssvetsare kan både kontrollera rör, täta läckor och göra de eventuella ändringar som behövs i konstruktionen. Även när det gäller containrar och tanksystem kan en erfaren licenssvetsare vara behjälplig med reparationsåtgärder och regelbundna kontroller, som till exempel täthetsprovning. Länktips: https://www.certsvets.se/. Det är ett exempel på ett företag som gärna fixar rören i din fastighet, så att du undviker risken för vattenläckage och kan känna dig trygg som fastighetsägare.

Fler nyheter