Mäklare i Bromma kan göra försäljning av lägenhet till en smidig och lyckad affär

06 juli 2021 Cecilia Olsson

Har det blivit dags att sälja bostadsrätten och flytta ut till drömhuset som ligger lite mer på landet? Eller finns det behov av ett större eller mindre boende i närheten av den nuvarande? Oavsett vilken anledning som ligger till grund för beslutet att sälja så kan det vara lönsamt att ta hjälp från en mäklare som kan se till att slutpriset blir som önskat, eller ännu bättre.

Få ut så mycket som möjligt vid en försäljning

Det går såklart att sälja sin lägenhet själv, men då gäller det att man lägger ner en hel del tid om man ska kunna få ut ett så bra pris som möjligt. Inför en bostadsförsäljning behöver man nämligen ordna med värdering, annonsering, visning och kontraktsskrivning. Det kan därför löna sig att anlita en rutinerad mäklare som kan se till att allt flyter på smidigt och att det inte uppstår några problem i efterhand. 

Har man till exempel tänkt sälja sin lägenhet i Bromma så kan Mäklarhuset hjälpa till att sälja den till ett riktigt bra pris. Genom att boka ett möte med någon på kontoret i Bromma så får man en kostnadsfri värdering av sin bostad och kan påbörja vägen till en lyckad bostadsaffär.

En kedja som arbetar med kunden i fokus

Mäklarhuset är en mäklarkedja som sätter kundens behov i fokus och de arbetar alltid för att hitta den smartaste vägen till en lyckad bostadsaffär. På deras mäklarkontor i Bromma arbetar erfarna och engagerade mäklare som kan Brommas bostadsmarknad utan och innan. De ser varje affär som unik och utlovar ett proffsigt och personligt engagemang. De finns såklart även där och guidar samt ger goda råd genom hela processen. 

Vare sig man behöver goda råd inför en renovering, vill veta hur man kan höja värdet på sin bostad eller om man behöver hjälp att köpa eller sälja sitt hem så kan Mäklarhuset i Bromma stå till tjänst.

Fler nyheter