Måttanpassade walk-in closets gör plats för allt du behöver och önskar

07 april 2021 Cecilia Olsson

Om var sak har sin plats i ett hem är det betydligt lättare att hålla reda på dem. Förutom köksskåp så är garderober platser i hemmet där det lätt kan bli rörigt och överfullt. Med en Walk-in Closet kan man lösa det problemet och dessutom få en inspirerande plats att klä sig. Ett annat stort plus är att alla plagg får bra plats så att de inte behöver knölas in i garderoben, något som annars kan leda till att de både blir svåra att hitta samt att de kan tappa formen eller bli förstörda på något annat sätt. 

En walk-in closet ger kläderna rummet de förtjänar

En Walk-in Closet kan se ut på oändligt många sätt, vilket gör att de kan anpassas både efter utrymmet och de behov som finns i hushållet. Det är därför en god idé att gå igenom vad för sorts kläder och accessoarer man äger och använder för att få ut mest möjliga av sin Walk-in Closet. Har man till exempel många skjortor och kavajer så är det viktigt att se till att det finns plats för dem att hänga, vill man optimera utrymmet ytterligare så kan man sätta in förvaring på en bra höjd under skjortorna.

Har man däremot många låga klänningar, kjolar och byxdressar så är det bäst om de kan hänga obehindrat hela vägen ner. Den som äger många bälten, skor eller hattar kan med fördel ha speciella platser för dem i garderoben, det gör det smidigare då man ska bygga en hel outfit och man får även bra översikt. Glöm inte heller att ha speglar och gärna en bekväm sittplats för att till exempel kunna prova ut skor på ett bekvämt sätt.

Skräddarsydd kvalitet som förenklar vardagen

Garderobsform är ett företag som erbjuder praktiska, eleganta och måttanpassade Walk-in Closets som skräddarsys utifrån varje kunds behov och önskemål. De erbjuder unika förvaringslösningar med oändliga designmöjligheter.

Fler nyheter