Med en Herman Miller kontorsstol kan man undvika värk som annars lätt uppstår på grund av stillasittande arbete

15 november 2021 Cecilia Olsson

editorial

Vare sig man sitter hemma eller på en arbetsplats och jobbar så är det väldigt viktigt att ha en bra stol om man vill undvika smärta och stelhet i nacke, rygg och axlar. Har man ett stillasittande jobb så är det viktigt att ha bra kontorsmöbler där man sitter, precis som att det är viktigt att ha bra hjälpmedel om man har ett arbete där tunga lyft är en del av vardagen. Det är klokt att investera i ett skrivbord som har önskvärd höjd eller ett som är höj- och sänkbart för att kunna variera ställningen under dagen, men det viktigaste är nog ändå en riktigt bra kontorsstol. 

Stolen har stor inverkan på hur bekväm arbetsdagarna kan bli

En bra kontorsstol erbjuder en dynamisk sittplats där man kan justera armstöd, ryggstöd och sits för att sitta så bekvämt som möjligt. Tack vare att man kan justera stolens olika delar så kan man även variera ställning under dagen vilket kan göra att man lyckas undvika problem med rygg, nacke och axlar.

image

Det kan dock vara väldigt dyrt att köpa en riktigt bra kontorsstol, som tur är så kan man få tag i stolar som har varit använda tidigare men som fortfarande är fullt funktionsdugliga till mycket förmånliga priser.

De bästa kontorsstolarna till de bästa priserna

Hos Valueshop hittar man kontorsstolar från välkända Herman Miller. Det är stolar av mycket hög kvalitet som erbjuder en bekväm, ergonomisk och dynamisk arbetsplats. Under framställningen av stolarna så tar de även hänsyn till miljön genom att de tillverkas enligt McDonough-Braungarts Vagga-till-Vagga koncept. Anledningen till att stolarna hos Valueshop har ett så bra pris är för att de har blivit använda tidigare. De har dock genomgått tester som säkerställer att stolen är fullt funktionsduglig, men kan ha några synliga märken från tidigare användare. 

Det är väl värt att investera i en ergonomisk stol som kan göra arbetsdagen extra bekväm!

Fler nyheter