Med fototapeter går det lätt att ta in naturen i hemmet

Inredningstrenderna som syns nu har stort fokus på naturen och miljön. Många naturfärger som grönt, blått och beige ska förgylla våra hem precis som möbler i vackert trä. Det finns en önskan om att skapa ett harmoniskt hem och en känsla av att vara nära naturen trots att man bor i en lägenhet mitt i en stad. 

Ta in den svenska naturen i hemmet

I Sverige finns en lång tradition av att arbeta med trä i olika former och det passar perfekt när det är just det vi vill ta in i våra hem. Vi behöver inte köpa möbler från andra sidan jorden då vi har fantastiska skogar på hemmaplan som ger oss material till alla tänkbara möbler. Det är helt enkelt ett bra sätt att ta in naturen i hemmet.

Växter piggar upp bostaden

Något annat som också kan bidra till ett harmoniskt och lite mer naturnära hem är växter. Gröna växter av alla dess slag är bra för inomhus luften och är dessutom väldigt vackert att ha. Blanda stora växter med små för en fin variation och placera en bukett snittblommor på köksbordet, i hallen eller på sängbordet för en extra lyxig känsla. 

Har du inte äkta varan så går det lätt att fejka

Naturtemat syns även tydligt på våra väggar inför nästa år. Förutom att naturfärger är i ropet så finns även ett behov för textur som kommer fram i väggar av sten, marmor och trä. Det är dock inte alla som som har sådana väggar naturligt i sitt hem (framförallt inte marmor) men det går såklart att fejka. Med en fototapet kan du ta in sten, trä eller varför inte en vacker naturbild som gör det lilla extra för rummet. 

Hos sohu-shop.se/shop/fototapeter-363s1.html finns mängder av vackra fototapeter som kan förgylla samtliga rum i hemmet. Där går det att hitta allt från rustika motiv till harmoniska naturbilder. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *