När ska du egentligen ha på dig läder?

08 juli 2021 jonas olsson

I ett av många klassiska avsnitt av tv-serien “Vänner” avger Chandler det ambitiösa nyårslöftet att han inte ska göra sig rolig på sina vänners bekostnad under ett helt år. Ett svårt löfte för Chandler som är en riktig skojare, och inte blir det enklare när bästa vännen Ross en dag dyker upp i tajta läderbrallor. 

Chandler håller på att gå under för att han inte får lov att skämta om Ross läderbyxor. Egentligen tycker han bara att Ross ser ut som Tom Jones och har så många skämt på lager. Men den som egentligen lider mest av lädret är Ross själv. Att bära läderbyxor blev nämligen inte riktigt som han tänkt sig. Speciellt inte med tanke på att han valde att ha på sig sina läderbyxor när han samma dag skulle gå på dejt. 

 

 

Inspirerar ingen att köpa läderbyxor

Vad som händer härnäst är ett av de mest historiska ögonblicken i Vänner-serien. Och det är Ross läder som står i centrum för det. Lädertyget sitter tajt. Det gör honom varm och svettig. Han ursäktar sig och går in på toaletten för att spola vatten i ansiktet. Han tar så klart också av sig läderbyxorna för att lufta benen. Men det är när han ska ta på dem igen som allting går snett.  

De är helt enkelt för tajta för att kunna dras på igen. Ross ringer i panik upp kompisen Joey, som ber honom att smörja in benen med allt han kan hitta i badrummet för att göra benen halare och lädret enklare att dra på sig. 

För att göra en lång historia kort slutar allt i en sörja. Ross fick inte på sig sina läderbyxor igen. Dejten gick inget vidare. Och just det, Chandler kunde inte hålla sig från att skämta om Ross läderbyxor heller. Det kanske inte är läderbyxor du inspireras av att köpa på leatherhouse.se.

Fler nyheter