Så hittar du en bra klinik som kan utföra behandling med Botox i Malmö

16 augusti 2021 Cecilia Olsson

När man kommer upp i en viss ålder så börjar huden förändras, något som kan märkas extra tydligt i ansiktet. Med hjälp av botox (Botoulinumtoxin) kan man få muskler i ansiktet att slappna av, vilket har en positiv effekt på rynkor och fina linjer. Man kan helt enkelt bromsa åldrandet och göra huden slätare och mer ungdomlig igen. Det finns dock några saker som man bör tänka på innan man utför en botoxbehandling. 

Välj alltid en seriös klinik

För att man ska kunna genomföra en botoxbehandling tryggt och säkert med goda resultat så är det viktigt att välja en bra klinik. Man bör aldrig välja klinik enbart på grund av ett billigt pris, det kan nämligen stå en väldigt dyrt. Det man istället bör fokusera på är tidigare patienters omdömen, det allra bästa är om man har någon i sin närhet som har erfarenhet av en klinik som erbjuder behandlingen man eftersöker. Det är också mycket viktigt att man gör sin botoxbehandling på en klinik där legitimerad sjukvårdspersonal utför injektionerna.

Boka in en konsultation före behandlingen 

De allra flesta kliniker, åtminstone de seriösa, kräver att man ska göra en konsultation innan man genomgår en botoxbehandling. Dessa är i regel kostnadsfria och är viktiga för att man ska kunna få ett så bra resultat som möjligt. Förutom att man då kan framföra sina önskemål och förväntningar så kan behandlaren se vilka förutsättningar man har samt tala om vad man kan förvänta sig av behandlingen. Det är nämligen viktigt att man har realistiska mål med behandlingen och man bör vara medveten om att alla har olika förutsättningar. 

Kosmetiska och medicinska behandlingar i Malmö

På Clinic N.VY i Malmö utför alltid legitimerad sjukvårdspersonal injektionsbehandlingarna. De erbjuder kostnadsfri konsultation innan behandling och eftersträvar alltid ett naturligt resultat. Förutom att de behandlar personer i kosmetiskt syfte så kan de även hjälpa de som lider av medicinska besvär såsom migrän, hyperhidros och bruxism (tandgnissel). Mer information finns på https://clinicnvy.se/botox/.

 

Fler nyheter