Skicka blommogram i Stockholm

16 juni 2021 jonas olsson

Vad gör man när man befinner sig på resande fot, eller bor för långt bort för att själv besöka en jubilar? Ber man en vän att springa och köpa blommor och ge till jubilaren?  Nej, den servicen behöver inte vännerna göra, det tar nämligen blomsterbutikerna själva hand om. Smidigare kan det inte bli. Det enda man behöver göra är att beställa blommorna.

Petra som bor i Stockholm funderade på hur hon skulle kunna gratulera sin bästa kompis Lotta som för tillfället befinner sig i Malmö. Skicka ett paket kommer att ta för lång tid, och då riskerar det att komma fram först när Lotta kommit hem igen. 

När Petra är ute på stan i Stockholm passerar hon en blomsteraffär som skyltar med att de skickar blommogram. Något som får Petra att stanna abrupt och gå in i den väldoftande butiken. 

Genast får hon bekymmer, vad ska hon välja? Floristen visar henne en pärm med bilder på buketter. Hon väljer till slut en gul bukett då den passar Lottas energi.  Hon skriver ner några ord som ska stå på kortet som levereras tillsammans med blommorna.

Så mycket glädje

Dagen efter sitter Petra i soffan och dricker kaffe när det ringer på messenger. Det är Lotta. Med ett stort leende visar hon upp den vackra buketten. Hon tackar säkert hundra gånger och det går inte att missa hur glad hon är. Tänk att det är så enkelt att visa uppskattning.

När man gör en beställning kan man välja att göra det direkt online eller gå in till en florist och få hjälp. Varför inte skriva ett personligt meddelande till mottagaren? Önskar man att få en blomma levererad samma dag har de flesta en tid då man senast måste beställa. Ofta på förmiddagen vid tio eller elva. Kontrollera med det egna blomsterbudet vad som gäller hos dem.

Fler nyheter