Skicka med bra priser hos Postnord

16 april 2020 Jenny Olsson
Skicka med bra priser hos Postnord

Det kan finnas många tillfällen är man behöver eller vill skicka ett paket, både som privatperson och i företaget,  inte minst i tiderna som råder nu. Många har inte möjlighet att hälsa på en släkting som nyss fått barn, uppvakta en familjemedlem på födelsedagen eller gratulera en vän som tagit examen. När man bor långväga ifrån kan det vara roligt att kunna skicka en hälsning istället. Oavsett om man ska skicka paket som privatperson eller företag så vill man givetvis skicka med det bästa alternativet, som är både billigast och snabbast. Men att sitta och jämföra mellan olika företag kan ta tid och kan kännas lite övermäktigt, speciellt om man ska skicka flera paket. Men det finns en smart tjänst som heter paket.se, där man kan gå in och se vilka olika alternativ det finns. Genom att fylla i detaljer om försändelsen som vikt och mått samt fylla i vart det ska så kan man snabbt få information om hur man skickar det på bästa sätt. De har en smidig prisräknare på hemsidan vilket gör att man snabbt får fram exakta priser. 

 

 

Paket.se samarbetar bland annat med Postnord, som är välbekant för många. Genom dem kan man inte bara skicka post inom Sverige och Danmark, utan de erbjuder också omfattande tjänster och lösningar av många olika slag. De är den ledande transport- och logistikleverantören i Norden och antagligen det företag som de flest svenskar vänder sig till när de ska skicka brev eller paket. 

Genom att använda sig av sidan får man som kund tillgång till Postnords alla tjänster, men till bättre priser. Tjänsten är smart och genomtänkt utformad då man snabbt får fram hur paketet eller försändelsen kan skickas på bästa sätt. Det sparar inte bara tid då man själv slipper sitta och jämföra utan det sparar även pengar eftersom man kan välja det förmånligaste alternativet.

 

Fler nyheter