Snabb vård med akuttandvård på Odenplan

25 januari 2022 william eriksson

editorial

Du ska sköta om dina tänder! Borsta gärna tre gånger om dagen, men minst två. Du ska skölja med fluor och gärna besöka en tandhygienist med jämna mellanrum för att förebygga de stora skadorna som behöver lagning. Så nu vet du det!

Men du lever i ett samhälle där allting rör sig snabbt! Du har ett stressigt liv. Du jobbar på hårt för att försörja familjen. Och när du väl har en ledig stund, barnen har somnat eller är iväg på något läger eller liknande och du och din partner har lite tid över för er själva – då vill du inte tillbringa den tiden med att besöka en tandhygienist. Det är något alla kan förstå. 

Men nu står du här med tandvärk. Det värker så pass att du inte har sovit utan smärtstillande på några dagar. Du tänkte att det kommer gå över av sig själv som det ju gärna gör med andra krämpor.

Problemet är förstås att om det rör sig om en infektion i tandköttet eller om du har ett hål som behöver lagas eller en visdomstand som är inflammerad så kommer det inte att gå över av sig själv. Du måste besöka en klinik för att få akuttandvård.

 

 Akuttandvård odenplan

 

Transparens och service

När du besöker en klinik på Odenplan så får du transparens och service. Du kommer snabbt få en diagnos och sedan ett kostnadsförslag som du får ta ställning till innan du får vård.

Det kan kännas som en utsatt situation att ta ett ekonomiskt beslut i, men det är viktigt att du har kontroll över dina finanser. För närmre koll på en skicklig tandläkare som erbjuder akuttandvård kan du ta en titt här: https://www.tandlakare-adenjangenstal.se/behandlingar.

Så när det bara gör för ont och det inte går över av sig själv så finns det snabb och kompetent akuttandvård att få!

Fler nyheter