Snygga bröst efter bröstlyft i Stockholm

16 mars 2022 Lily Hansen

editorial

Alla kvinnor som varit gravida och fött barn kan säkert skriva under på vilken obeskrivlig känsla det är att hålla sitt barn tätt mot sin kropp. Hur det känns när den lilla bebisen griper tag i bröstvårtan och ammar från dig är en upplevelse som nästan är dum att försöka sätta ord på. Orden räcker liksom inte riktigt till.

Som kvinna med de här erfarenheterna kan du säkert också skriva under på att det händer väldigt mycket med kroppen efter en graviditet eller i samband med amning. Inte minst med brösten. Du kanske har fått det som man brukar kalla för hängbyst. Det har kanske blivit ett stort hudöverskott i samband med att du blivit av med din graviditetsvikt. 

Att se sina bröst hänga så långt ned är inte alltid en så trevlig syn. Din partner kanske inte bryr sig, men du upplever att det påverkar både självförtroende och självkänsla. I så fall skulle det kanske kunna bli aktuellt att boka en tid för bröstlyft.

 

bröstlyft

 

Konsultera en läkare

Vad man gör i samband med ett bröstlyft är att man helt enkelt tar bort det där hudöverskottet som bildats runt brösten. Utöver det gör man även vårtgården mindre och ger den en högre placering. Man ska inte hymla om att en stor del av syftet med ett bröstlyft är att dina bröst helt enkelt ska bli snyggare, för att tala klarspråk.

Så, var kan man då ta del av en sådan behandling? Det beror såklart på var du bor. Om du hör hemma i huvudstaden finns det flera kliniker som erbjuder bröstlyft i Stockholm. Sök runt lite på nätet efter vad som kan ligga i närheten. Som med alla ingrepp finns det dock förstås risker. Därför rekommenderas du att alltid konsultera en läkare innan du tar plats på operationsbordet. Bara för att vara säker.

Fler nyheter