Utöka din butiksyta med ett entresolplan

31 maj 2021 patrick pettersson

Det går bra för dig. Din butik har funnits i ett halvår och varje månad har det varit högre intäkter än den förra. Men du brottas bara med ett problem, även om det är ett positivt problem. Du har inte tillräckligt med butiksytor för att kunna ha hela ditt sortiment framme. Istället får du ta emot leveranser varje dag, och även hyra ett lager långt ifrån din butik. Men nu har du hittat en möjlighet som du inte tänkt på förut.

Med hjälp av ett entresolplan från exempelvis https://www.svelag.se/entresol/ kan du öka din butiksyta med nästan det dubbla. Och ändå ha en butik som känns luftig och lätt att hitta i. Du kan till och med sätta upp en vägg på din entresol och ha ett extra lager. Något som är mycket välkommet och efterlängtat. Dina kunder kan nu se allt som du har i ditt sortiment och du behöver oftast bara fylla på hyllorna en gång om dagen, istället för konstant.  

 

Du väljer storleken

En entresol sträcker sig inte över ett helt golv, som ett våningsplan, utan är istället som en stor balkong. Det gör att du enkelt kan använda dig av en travers eller en truck, för att forsla upp varor från din ordinarie yta och till entresolen. Du slipper ha hiss och slipper springa med varor i trapporna. Du kan till och med endast använda din entresol som ett lager, och låta all butiksyta på nedervåningen vara säljyta.

Hur stor entresol du ska ha beror på ditt eget önskemål och storleken på din ordinarie golvyta. En del väljer att ha mer luft och en del vill ha mer golvyta. Ser du en entresol i ett köpcentrum så brukar den vara mycket generös med att släppa upp luft och sikt, så att kunderna kan orientera sig bra.

Fler nyheter