Var väl förberedd för sommarens campingturer med ett myggarmband

14 december 2021 Cecilia Olsson

editorial

Även om en campingtur kan kännas väldigt långt bort just nu när vi är mitt inne i den mörka vintern så skadar det inte att drömma om härliga dagar ute i naturen och kanske börja investera i användbar utrustning. Det är ganska mysigt att drömma sig bort till en öppen eld vid en stilla skogssjö. Eller kanske en lång vandring på ett fjäll som erbjuder fantastiska vyer och massa frisk luft. Även om man inte reser utan för landets gränser så kan man få en riktigt härlig semesterresa i de svenska landskapen. 

Det finns mycket att uppleva i Sverige, dessvärre även myggor

I och med pandemin så har allt fler fått upp ögonen för semester i hemlandet och många har upptäckt att vi bor i ett vackert och nyanserat land. Vare sig man reser i södra, norra eller mellersta delarna av Sverige så finns det många platser värda att besöka. Något som dock kan påverka en semesterresa i Sverige negativt (speciellt i de norra delarna av landet) är mygg.

image

Plötsligt finns de överallt och gör sitt yttersta för att komma åt att suga lite blod från din arm, ditt ben, ansikte eller någon annan del på kroppen. Men det finns produkter som kan skydda mot otrevliga, kliande stick och irriterande surr runt huvudet. På https://dingadget.se/smart-myggarmband hittar man myggarmband som kan ge skydd mot otrevliga myggor i upp till nittio dagar.

Ett bekvämt och användbart armband

Detta är ett armband som är utrustat med en kapsel som innehåller flera olika naturliga oljor, vilka myggen inte är så speciellt förtjusta i. Något som leder till att de helst håller sig på avstånd. Oljorna i myggarmbandet består av pepparmyntsolja, eukalyptusolja, lavendelolja samt olja från malört. Armbandet är tillverkat i silikon och kan justeras för att passa både barn och vuxna. Hos DinGadget.se finns myggarmbandet i färgerna blå, rosa och vit och det är även vattentätt, vilket gör att man inte behöver ta av sig det när man hoppar i sjön.

 

Fler nyheter